Forrige Side af På rejse til VM i fodbold
Næste Side af På rejse til VM i fodbold
Side 1 af 4

På rejse til VM i fodbold

   
Fag: Matematik
Uploadet: 14/12/2016
Klassetrin:10. klasse
Karakter:10
Antal sider:4
Downloadet: 12 gange
Filinfo: pdf-formatpdf-format (165KB)
mwachs gav 3.6 stjerner af 5 Log ind for at downloade På rejse til VM i fodbold
Skribentens beskrivelse af På rejse til VM i fodbold
1. P? rejse til VM i fodbold 1.1 Beregning for tiden Ane og Bjarne skal vente i London: 18:40?15:30= = 3 timer 10 min 1.2 Rejse fra K?benhavn til Sao Paulo. ? 24:00 ? 14:35 = 9timer og 25min + 7timer og 25min 16 timer og 25min 16? 5 timer = 11 timer og 25 min De har fl?jet 16 timer 25 min, men hvis man regner tidsforskellen med ind er der g?et 11 timer 25 min. 1.3 Pris udregning for kampene:? 2 x ?bningskampe: 495 * 2 = 990 USD 2 x Gruppekampe: 175 * 2 = 350 USD 350 USD + 990 USD = 1340 USD 1.4 Beregning af kursen p? USD? USD: 7377,91 / 1340 = 5,505 kr. 1.5 Antal dage Ane og Bjarne har r?d til at bo der ? ? Budget for fodbold tur ? Fodboldbilletter ? 4 stk? 1844,5 Kr.? 7377,91 kr. ? ? Flybilletter ? 2 stk? 8117 kr.? 16234 kr. Hotelovernatninger ? 12 stk? 1059 kr? 12708 kr Mad og lommepenge ? 12 stk? 1000 kr.? 12000 kr



Du er ikke logget ind...

Du skal logge ind før du kan downloade opgaver på Opgaver.com

E-mail:

Password:

Glemt password?

Husk mig  
Har du ingen bruger?

Opret en bruger nu

Eller

Opret en bruger på Opgaver.com

Din E-mail:

Vælg kodeord:

Fødselsår:

 eller 

Når du klikker på opret, accepterer du samtidig brugerbetingelserne for Opgaver.com

Bekræft din email

Vi har netop sendt dig en email med et aktiveringslink,
som du skal klikke på for at aktivere din konto.

OBS! Husk at tjekke om emailen ligger i "Uønsket post"!

Med venlig hilsen
Opgaver.com