Betingelser for brugere på Opgaver.com

Når du opretter en bruger på Opgaver.com accepterer du samtidig:
- At der udelukkende må uploades reelle skoleopgaver til Opgaver.com, samt at disse til hver en tid kan fjernes, hvis de skønnes uden relevans. Alle rettigheder til uploadede opgaver tilfalder Opgaver.com

- At downloadede opgaver KUN må bruges af brugeren, der har downloadet opgaven, og at opgaven ikke må bruges til videresalg og anden offentliggørelse uden Opgaver.coms samtykke. Der må kun donloades opgaver til eget forbrug og indenfor "fair use". Hvis det vurderes at dette ikke bliver overholdt forbeholder Opgaver.com sig rettigheden til at deaktivere brugerens konto

- At Opgaver.com forbeholder sig retten til at udsende periodiske nyhedsmails med relevant information, specielle medlemstilbud, konkurrencer og generelle nyheder omkring siden.

- At overholde alm. dansk lovgivning. Herudover gælder følgende

Produktinformation:
På opgaver.com oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til opgaver.com via [email protected]

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt ogDahl ApS accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på opgaver.com er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra opgaver.com udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til opgaver.com om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og opgaver.com er først indgået, når opgaver.com ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til vores betalingsudbyder i krypteret form (SSL) som det kun er dig og vores betalingsudbyder der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra opgaver.com.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
opgaver.com har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjememsider igennem links. Disse hjememsider er uden for opgaver.com's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og opgaver.com, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til opgaver.coms egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for opgaver.com's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

opgaver.com afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret
Meddeler køber opgaver.com, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler opgaver.com det modtagne beløb såfremt det levererede produkt ikke er taget i brug.

Forbehold for ændringer:
ogDahl ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Hjemmesiden www.opgaver.com drives af firmaet: ogDahl ApS CVR nr: 36943157 Tlf: 61701947 Glentevænget 26, 8464 Galten

Du er ikke logget ind...

Du skal logge ind før du kan downloade opgaver på Opgaver.com

E-mail:

Password:

Glemt password?

Husk mig  
Har du ingen bruger?

Opret en bruger nu

Eller

Opret en bruger på Opgaver.com

Din E-mail:

Vælg kodeord:

Fødselsår:

 eller 

Når du klikker på opret, accepterer du samtidig brugerbetingelserne for Opgaver.com

Tjek din email

Vi har netop sendt dig en email med et aktiveringslink,
som du skal klikke på for at aktivere din konto.

OBS! Husk at tjekke om emailen ligger i "Uønsket post"!

Med venlig hilsen
Opgaver.com