Forrige Side af FSA maj 2011
Næste Side af FSA maj 2011
Side 1 af 11

FSA maj 2011

   
Fag: Matematik
Uploadet: 05/10/2017
Klassetrin:9. klasse
Antal sider:11
Downloadet: 1 gange
Filinfo: pdf-formatpdf-format (301KB)
bato12 gav 3.1 stjerner af 5 Log ind for at downloade FSA maj 2011
Skribentens beskrivelse af FSA maj 2011
Matematik Problemløsning | FSA maj 2011 1. For lidt eller for meget søvn 1.1: Lines søvn 23:30 - 07:15= 23:30 - 00:00= 30 min. 00:00 - 7:15 = 7 timer og 15 min. 15 + 30 = 45 min. = 7 timer og 45 minutter Line har sovet 7 timer og 45 minutter den nat. 1.2: Hvor skal krydset være? Jeg starter med at plusse værdierne for hver nat. 8+8+8+8+8+10+10 = 60 Derefter dividerer jeg summen af værdierne med antallet af værdierne. 60 / 7 = 8,6 Jeg omdanner så resultatet til timer og minutter. 8,6 = 8 timer 8,6-8= 0,6 0,6 = 36 minutter



Du er ikke logget ind...

Du skal logge ind før du kan downloade opgaver på Opgaver.com

E-mail:

Password:

Glemt password?

Husk mig  
Har du ingen bruger?

Opret en bruger nu

Eller

Opret en bruger på Opgaver.com

Din E-mail:

Vælg kodeord:

Fødselsår:

 eller 

Når du klikker på opret, accepterer du samtidig brugerbetingelserne for Opgaver.com

Bekræft din email

Vi har netop sendt dig en email med et aktiveringslink,
som du skal klikke på for at aktivere din konto.

OBS! Husk at tjekke om emailen ligger i "Uønsket post"!

Med venlig hilsen
Opgaver.com