Forrige Side af Fra Felsted til Nordborg.
Næste Side af Fra Felsted til Nordborg.
Side 1 af 3

Fra Felsted til Nordborg.

   
Fag: Matematik
Uploadet: 06/11/2010
Klassetrin:10. klasse
Antal sider:3
Downloadet: 218 gange
Filinfo: pdf-formatpdf-format (60KB)
minimongol gav 4.9 stjerner af 5 Log ind for at downloade Fra Felsted til Nordborg.
Skribentens beskrivelse af Fra Felsted til Nordborg.
Opgave 1. Fra Felsted til Nordborg. 1.1 Fra Haders høj til Nordborg er der I alt: 11km + 10km= 21km 1.2 Niels’ transporttid på knallert til virksomheden tager samlet: Niels bevæger sig med 0,5 km i minuttet. Så det tager Niels I alt 0,5 km pr. min: 0,5 x 4 x21km= 42min. 1.3 For at Niels skal kunne være ved færgen kl. 05:15, så skal han senest tage Hjemmefra kl. 04:53 fordi det tager 22 min. At køre 11km, som der er fra Felsted til Ballebro. 1.4 Sammenlignet er de årlige udgifter til færgetransport, hvis Niels vælger at købe En værdi kort i stedet for at købe en enkeltbillet. Enkeltbillet: 25kr pr. tur x 28 ture=700 kr. Værdikort: 25enheder pr. tur x 50 ture= 1250 kr. Det er billigst for Niels at købe et værdikort, da han med det kan rejse 50 gange. Men hvorimod han kan rejse 28 gange med enkeltbilletten for samme pris som et værdikort. Opgave 2. Uddannelsen til klejnsmed. 2.1 Niels skal være på skoleophold ca. 10uger +10uger +10uger + 5uger= 35uger Med grundforløbet. 20uger +10uger+10uger+10uger+5uger.= 55uger 4gange. 5gange hvis man lægger grundforløbet til. 2.2 Niels skal være i praktik I: 20uger+20uger+35uger+30uger= 105uger 2.3 Som vist på svararket: 160,33timer x 63,40kr= 10164,92kr 2.4 Niels’ gennemsnitskarakter for tredjeskoleophold: 10+2+7+7+4+12+7+4= 53/8= 6,625 Opgave3. Virksomhedens regnskab. 3.1 Nettoomsætningen i Danfoss services mv. nettoomsætningen i øvrigt. I alt Produktions omkostninger. Bruttoresultat: 871mio. 5366mio. 871mio.+ 5366mio.= 5210mio. 6237mio.- 5210mio. = 6237mio. 1027mio. Opgave 4. Virksomhedens medarbejder. 4.2 Det samlede beløb. Som fonder har uddelt i 2006 er: 71.94444444/28.05555556= 2,5643564x1,102mio. = 2,825920791+1,102mio. Medarbejderfonden har i alt i 2006 uddelt= 3,927920791mio.kr 4.3 Der var den største procentstigning i 1955 med: (aflæst)= 399,5% 4.4 Se svarark. 4.5 På baggrund af grafen vil jeg sige at antallet af ansatte kommer til at lægge på omkring 20000ansatte. Opgave 5. produkter. 5.1 Se svarark. 5.2 Se svararket 5.3 Kassen kan være. Højde:7,5. Bredde 6cm. 5.4



Du er ikke logget ind...

Du skal logge ind før du kan downloade opgaver på Opgaver.com

E-mail:

Password:

Glemt password?

Husk mig  
Har du ingen bruger?

Opret en bruger nu

Eller

Opret en bruger på Opgaver.com

Din E-mail:

Vælg kodeord:

Fødselsår:

 eller 

Når du klikker på opret, accepterer du samtidig brugerbetingelserne for Opgaver.com

Bekræft din email

Vi har netop sendt dig en email med et aktiveringslink,
som du skal klikke på for at aktivere din konto.

OBS! Husk at tjekke om emailen ligger i "Uønsket post"!

Med venlig hilsen
Opgaver.com