Forrige Side af Problemregning december 2014
Næste Side af Problemregning december 2014
Side 1 af 5

Problemregning december 2014

   
Fag: Matematik
Uploadet: 23/09/2016
Klassetrin:9. klasse
Karakter:7
Antal sider:5
Downloadet: 76 gange
Filinfo: pdf-formatpdf-format (56KB)
majkey94 gav 4.9 stjerner af 5 Log ind for at downloade Problemregning december 2014
Skribentens beskrivelse af Problemregning december 2014
FP9 Problemregning december 2014 Opgave 1: Esters fritidsjob 1.1 - Ester tjente s? mange penge denne mandag. 17-15=2 Ved 17 og 15 st?r der den samme tid hvilket er (30) s? jeg t?ller det som et hel tal. 68,96*2=137,92 Ester tjente 137,92 kr. denne mandag. 1.2 - Ester tjente s? mange penge denne torsdag. 68,96+12,38=81,34 16:30 til 20:30, som man kan se arbejder Ester i fire timer. Hun f?r till?g allerede efter en times arbejd fordi efter klokken 17:30 f?r hun et till?g p? 12,38 kr. 68,96+(81,34*3) =312,98 Ester tjente 312,98 kr. denne torsdag. 1.3 - Unders?gelse der viser om Ester kan tjene ca.2000 kr. om m?neden. Juni m?ned (30 dage). Jeg beregner en halvdel af m?neden hvor hun arbejde til klokken 17:30.

Du er ikke logget ind...

Du skal logge ind før du kan downloade opgaver på Opgaver.com

E-mail:

Password:

Glemt password?

Husk mig  
Har du ingen bruger?

Opret en bruger nu

Eller

Opret en bruger på Opgaver.com

Din E-mail:

Vælg kodeord:

Fødselsår:

 eller 

Når du klikker på opret, accepterer du samtidig brugerbetingelserne for Opgaver.com

Bekræft din email

Vi har netop sendt dig en email med et aktiveringslink,
som du skal klikke på for at aktivere din konto.

OBS! Husk at tjekke om emailen ligger i "Uønsket post"!

Med venlig hilsen
Opgaver.com